Velkommen til Gadstrup Skole og SFO

Gadstrup skole fylder 100 år

Det bliver bl.a. fejret med en gammel elevfest
lørdag den 13. juni 2015 i Ramsøhallen.

Indbetal 300,- kr. i Danske Bank på
konto 4317 4684066390
 HUSK!!! navn, afgangsår og klasse

i tekstfeltet.

Mere information på facebook:

Charlotte Kornmod den 28-04-2015
    INVITATION TIL VALGMØDE TIL SKOLEBESTYRELSEN FOR EKSTERNE AKTØRER

Hvad er en skolebestyrelse?
    Alle folkeskoler i Danmark har en skolebestyrelse, der består af forældre, personale og elever. Roskilde Kommune har besluttet, at det lokale foreningsliv, det lokale erhvervsliv samt ungdomsuddannelserne også skal have mulighed for at være repræsenteret i bestyrelsen.

Vi inviterer derfor til valgmøde for de eksterne aktører:

På Gadstrup Skole torsdag 4. juni kl. 16-16.30 i café-området

I umiddelbar forlængelse af valgmødet afholdes valghandling, hvor de fremmødte repræsentanter henholdsvis kan lade sig opstille og stemme. Der skal vælges to repræsentanter.

Hvad laver en skolebestyrelse?
    Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven og kommunens styrelsesvedtægt.
    Skolebestyrelsen har en række opgaver, f.eks. at godkende skolens budget. Derudover sætter bestyrelsen retning for skolens virksomhed gennem principper som f.eks. ordensregler og skole-hjem-samarbejdet.

Vel mødt!

Charlotte Kornmod