Velkommen til Gadstrup Skole og SFO

Gadstrup skole fylder 100 år

Det blev bl.a. fejret med en gammel elevfest
lørdag den 13. juni 2015 i Ramsøhallen.

Mere information på facebook:

• Gitte Boelt den 12-08-2015

Børnehaveklassernes 1. skoledag

Så oprandt den store dag endelig.....
    - der var mange spændte børn og forældre

Gitte Boelt den 11-08-2015
    Kære forældre til elever i ottende, niende og tiende klasse

GÅ IKKE GLIP AF DENNE ENESTÅENDE CHANCE FOR AT MØDE SKOLENS UNGE MENNSKER PÅ EN ANDERLEDES OG GIVENDE MÅDE smiley

Igen i år cykler glade elever fra Gadstrup Skole ud i sensommernatten d. 3-9-2015 fra kl. ca. 21.00 til 03.00.

Løbet foregår som et stjerneløb med base på skolen, hvorfra eleverne bliver sendt rundt til forskellige poster i lokalområdet for at løse skøre, sjove, svære, hyggelige eller bare helt igennem mærkelige opgaver!
    Posterne plejer at være bemandet af lærere og/eller forældre, der nyder at være sammen med de unge mennesker på denne måde, bl.a. fordi eleverne fedter for postbestyrerne med the, kaffe, kage, boller, slik, søde digte og pæne ord m.m.

Derfor vil vi (Nikolaj 8.x. og Kirsten 9.y.) som sædvanligt meget gerne høre fra de af jer forældre, der har lyst til at stå på post denne nat.
    Vi finder gerne på opgaver for jer, men I må også gerne selv finde på. I kan også stå to venner/veninder på post sammen.
    Til inspiration kan vi nævne nogle opgaver fra tidligere års natløb:
    Længste reb af deltageres tøj, gummistøvlevæddeløb, suduko på tid, kimsleg, båltænding på tid,  trækævlekast, hvidkålsbowling osv. osv.

Skriv til os her på skolen Intranet eller ring/sms på Kirstens mobil: 20 46 64 15
    Sidste frist for tilmelding er d.2-9-2015

De herligste hilsner
    Nikcolaj Borlund og Kirsten Bonde
    Gitte Boelt den 30-06-2015
    Skolebuskort
    Fra næste skoleår har Roskilde Kommune ensrettet praksis vedrørende befordring af elever til og fra skole. I vedhæftede informationsskrivelse fra Roskilde Kommune kan du læse mere om kommunens befordringsforpligtelse.

Alle elever, der efter lovgivningen er berettiget til buskort efter gældende regler, vil få buskort i løbet af første skoleuge. Ønsker dit barn ikke at gøre brug af buskortet, skal det afleveres på skolen igen.

Vi skal særligt gøre opmærksom på, at der som udgangspunkt ikke er farlig skolevej for elever i 6. klasse og op efter. Det kræver dog, at eleven har fået tilstrækkelig trafiktræning og er moden nok til at færdes i trafikken. Det beror på en individuel vurdering.

Er dit barn ikke trafiksikker fra 6. klasse, skal jeg bede dig kontakte skolen, så der kan foretages en individuel vurdering.

Veje- og Grønne områder henviser forældre til vejledningen på Rådet for Sikkerhed Trafiks hjemmeside: ”Hvad kan dit barn i trafikken?”.

Mod betaling kan elever, der ikke opfylder kriterierne, køre med de i forvejen tilrettelagte skolebusrutekørsler. Buskortet kan kun benyttes på skolebusrutekørslen til og fra skole. Buskortet købes på skolens kontor.