Velkommen til Gadstrup Skole og SFO

Gadstrup skole fylder 100 år

Det bliver bl.a. fejret med en gammel elevfest
lørdag den 13. juni 2015 i Ramsøhallen.

Indbetal 300,- kr. i Danske Bank på
konto 4317 4684066390
 HUSK!!! navn, afgangsår og klasse

i tekstfeltet.

Mere information på facebook:

Charlotte Kornmod den 28-03-2015
    Kære elever og forældre

Så kom påsken - og dermed dejlig ferie med tid til samvær med venner og familie. Dejligt!

Men når vi er tilbage efter ferien er det ikke til den skole I kender så godt. Jo, altså bygningerne har ikke ændret sig – men indholdet har.  Vi skal have A-uge og arbejde med skolen gennem de sidste 100 år.

For Gadstrup Skole fylder 100 år!

Det bliver en spændende uge med både blik tilbage og frem i tiden. Nogle skal prøve at gå i skolen som for 100 år siden, andre gøre sig overvejelser om fremtidens skole. Nogle skal interviewe bedsteforældre andre udføre ”børnearbejde”. Nogle skal arbejde med hjemmeside andre lave mad som for 100 år siden. Det bliver simpelthen en fantastisk uge med læring af alle typer!

Torsdag eftermiddag har vi reception for alle vores gode samarbejdspartnere – og  rygtet siger, at borgmesteren også hilser på.

Om fredagen fejrer vi skolen i særdeleshed. Vi skal spise lagkager, have taget 100-års foto, og ikke mindst underholdes af en spændende magiker.

I løbet af uge vil vise lidt af hvad vi laver  - søg på #GS100år på Instagram eller Facebook. Alle kan og må lægge billeder op – men husk, at reglerne for god web-opførsel gælder. Det er ok at lægge billeder med børn og voksne i aktivitet op, men ikke nærbillede, medmindre den du tager billedet af har givet tilladelse. Og så husk, kun at lægge billeder op, hvor du selv ville have syntes, at det var ok at være med på.

Vi får besøg af Dagbladet, TV Roskilde – og Roskilde Avis har allerede været forbi, så hold øje med os i medierne.

I A-ugen møder alle kl. 8 hver dag – men gå-hjemtiderne kan være ændret lidt. Se tiderne i ugeplanen/info fra lærerne. Klub og SFO har åbent, når børnene har fri.

Vi glæder os til en fantastisk uge!

Mange hilsner

Charlotte

Mette Oehlenschlæger Rasmussen den 26-03-2015
    Gadstrup skole havde besøg af Kanal Roskilde, som spurgte ind til den nye skolereform.

Se indslaget på linket.
    Charlotte Kornmod den 23-03-2015
    Det er blevet påske på læringscenteret - kom og se den fine udstilling!
    Charlotte Kornmod den 19-03-2015
    FANTASTISK AFTEN!!!

Tak til alle der deltog både på og bag scenen for et rigtigt, rigtigt godt show.

2A løb med Godt Gået prisen
    4X blev vinder i 1-4. klasse
    7Y vandt i 5-9. klasse
    8Y blev den store vinder og vandt Bedste Koreografi