Velkommen til Gadstrup Skole og SFO

Skoleindskrivning 2019/2020

Indskrivningsbrev sendes til digitalpostkasse til begge forældremyndighedsindehavere fredag den 12. oktober. 2018.
Onsdag den 7. november 2018 kl. 17-19 afholder vi informationsmøde for forældre til nye børnehaveklasser 2019/2020.
Vi glæder os til, at byde Jer velkommen til Gadstrup skole.

Du kan læse mere her: http://roskilde.dk/borger-familie-og-boern/skole/skoleindskrivning

Charlotte Kronholm Bach den 03-12-2018

Julekonkurrencen med at udsmykke sit indgangsparti til klassen for 4.-7. klasse, nu er overstået. Der var mange gode og flotte bud, men 7. a vinder med begrundelsen ”det bedste helhedsindtryk”. Præmien blev delt ud og den bestod af en sodavand til hver elev i klassen. Vi takker alle for deres gode indspark og kreative dekorationer.

Charlotte Kronholm Bach den 03-12-2018
    Torsdag den 29. november 2018 havde
    skolens kontor besøg af vores 0.klasser.

Børnene havde lavet flotte dekorationer
    og sang en julesang for kontorets
    personale.

En rigtig hyggelig tradition vi har
    på Gadstrup skole.
  • Lise Lotte Andersen den 29-11-2018
    Kære elever, forældre og personale
    Så kan vi endelig udløse spændingen og informere om, hvem der bliver skolens nye leder.
     Efter en enstemmig indstilling fra ansættelsesudvalget, er det besluttet at ansætte Rikke Søndergaard som skoleleder fra 01.01.19. Nogle af jer kender Rikke i forvejen, for hun har haft sin gang på skolen de sidste par måneder for at bistå Lise. Rikke er i dag viceskoleleder på  Peder Syv Skole.
     Rikke har en bred erfaring både som lærer og som leder, og jeg er overbevist om, at skolen får en rigtig god leder.

Holger Bloch Olsen
    Skolechef
    Charlotte Kronholm Bach den 08-11-2018
    Vigtigt! Ændringer for skolebussen, allerede fra i morgen tidlig fredag den 8.11.2018

Grundet vejarbejde i Gadstrup mellem hovedgaden og Svanevej er Brordrupvej ensrettet mod Svanevej. Det betyder mere og længere køretid til bus 3. Vejarbejdet varer frem til midt april 2019.

Se vedhæftet ændringer for rute 1 og rute 3.

Ved spørgsmål, er I velkommen til at ringe til Dito bus - 30101800
    Charlotte Kronholm Bach den 12-10-2018
    Når du skal melde dit barn syg
    En lille vejledning som I kan bruge når I melder jeres barn syg.
    Klik blot på linket, så kommer I videre.