Velkommen til Gadstrup Skole og SFO

Børnehaveklasse 2016/2017

Den 3. februar modtager alle forældre med børn, som har søgt Gadstrup Skole, brev om optagelse i deres e-boks.

Første skoledag efter sommerferien for børnehaveklasserne er torsdag den 11. augúst.

Vi glæder os rigtig meget til at byde vores nye elever velkommen,

Charlotte Kronholm Bach den 18-03-2016
    Vigtig meddelse ang. GÅBUS

Fra mandag d. 4. april begynder den nye Gåbusrute Biensvej/Hyldebo for 0. til 3. klasse.

Det er vigtigt at tilmelde sit barn allerede nu.

Obs obs ruten starter mandag d. 4 april kl. 7.25 på Biensvej ved Gåbus skiltet. Der er 2 friske chauffører parat. (Marianne går med den første uge)

Tilmelding sker via dette link: app.gåbus.dk eller hente appen Gåbus via tablet eller smartphone.

Er du i tvivl om oprettelse, så se denne lille video.

• Gitte Boelt den 11-03-2016
    Kloakarbejde på Ramsømaglevej fra marts til juni
    Fors Spildevand Roskilde A/S  starter anlægsarbejde, som omfatter etablering af en regnvandsledning i Ramsømaglevej fra indkørslen til Gadstrup Skole til regnvandsbassin ved Ramsømaglevej 28 samt udvidelse af regnvandsbassin.
    Regnvandet fra området ledes til den nye regnvandsledning og videre til regnvandsbassinet og dermed ikke til renseanlægget, som det gør i dag.
    Kloakarbejdet medfører, at der graves i Ramsømaglevej. Det vil medføre nogen støj samt gener for trafikken. Fors Spildevand Roskilde A/S beklager de gener, som gravearbejdet medfører.
    Arbejdsområdet fremgår af tegningen:

Gitte Boelt den 13-01-2016
    Ændring af sommerferiens slutdato
    Skole- og Børneudvalget har i går på deres møde vedtaget de 2 kommende skoleårs ferieplaner, det betyder en lille ændring af det, som tidligere har været meldt ud....

Første skoledag efter sommerferien 2016 vil være onsdag den 10. august 2016
    Børnehaveklasserne starter traditionen tro dagen efter - torsdag den 11. august 2016