Velkommen til Gadstrup Skole og SFO

Gadstrup skole fylder 100 år

Det blev bl.a. fejret med en gammel elevfest
lørdag den 13. juni 2015 i Ramsøhallen.

Mere information på facebook:
https://www.facebook.com/groups/637868049632001/?fref=ts

 • ikon
  Gitte Boelt den 30-06-2015
  Skolebuskort
  Fra næste skoleår har Roskilde Kommune ensrettet praksis vedrørende befordring af elever til og fra skole. I vedhæftede informationsskrivelse fra Roskilde Kommune kan du læse mere om kommunens befordringsforpligtelse.
   
  Alle elever, der efter lovgivningen er berettiget til buskort efter gældende regler, vil få buskort i løbet af første skoleuge. Ønsker dit barn ikke at gøre brug af buskortet, skal det afleveres på skolen igen.
   
  Vi skal særligt gøre opmærksom på, at der som udgangspunkt ikke er farlig skolevej for elever i 6. klasse og op efter. Det kræver dog, at eleven har fået tilstrækkelig trafiktræning og er moden nok til at færdes i trafikken. Det beror på en individuel vurdering.
   
  Er dit barn ikke trafiksikker fra 6. klasse, skal jeg bede dig kontakte skolen, så der kan foretages en individuel vurdering.
   
  Veje- og Grønne områder henviser forældre til vejledningen på Rådet for Sikkerhed Trafiks hjemmeside: ”Hvad kan dit barn i trafikken?”.
   
  https://www.sikkertrafik.dk/boern/Nyheder/Hvad-kan-boern.aspx
   
  Mod betaling kan elever, der ikke opfylder kriterierne, køre med de i forvejen tilrettelagte skolebusrutekørsler. Buskortet kan kun benyttes på skolebusrutekørslen til og fra skole. Buskortet købes på skolens kontor.
 • ikon
  Gitte Boelt den 26-06-2015
  Nyt i fotoalbummet

  Så blev 9A, 9B og 10A fejret og fik overrakt afgangsbeviser.
  Tillykke til dem alle - og held og lykke fremover.

  Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
  2015 - Dimission